Mizo Lapte Mizo Barista Coffee Creamer, 1 L (5998200470653)

Mizo Lapte Mizo Barista Coffee Creamer, 1 L (5998200470653)

11,53 RON
 

Mizo Lapte Mizo Barista Coffee Creamer, 1 L (5998200470653)

11,53 RON
+ 9,99 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
capsuleria.ro
Descrierea produsului
Lapte Mizo Barista Coffee Creamer, 1 LLapte Mizo Barista Coffee Creamer, 1 L este un lapte de calitate, pasteurizat si omogenizat, ce contine un procent de 3.6% si este un ingredient cheie in prepararea unor specialitati de cafea reusite. Acest produs este consistent si cremos, perfect pentru orice barista sau oricine isi doreste sa obtina cele mai bune combinatii cu spuma fina de lapte sau decoratii tip latte-art. Mizo Barista Coffee CreamerA se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui si inghet. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile. Laptele UHTeste incalzit pentru numai 2 - 4 secunde la temperatura foarte inalta, apoi racit. Astfel, se distrug toate micro-organismele daunatoare dar se pastreaza neschimbate gustul si proprietatile nutritive ale laptelui. Tratamentul termic UHT este mult mai delicat cu vitaminele din lapte decat fierberea pe aragaz. Valabilitatea extinsa a laptelui este data de tratamentul termic (UHT) si de modul de ambalare aseptic. Ingrediente: Lapte 51 % , permeat, grasimi vegetale 1.9 % (ulei de amburi de palmier)Valori nutri ionale per 100 g Valoare energetic240 kJ 58 kCal Gr simi 3.6 g inclusiv acizi gra i satura i 2.1 g Glucide 4.7 g din care zaharuri 4.7 g Proteine 1.6 g Sare 0.1 g Fibre g Alergeni Lapte

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.